Wasparfum bij Etos? – Merken en winkels in de buurt

HomeWasparfum bij Etos? – Merken en winkels in de buurt


Ligt Wasparfum bij Etos? Jazeker! Wasparfum willen we graag zo snel mogelijk in huis hebben. Een optie is
natuurlijk om het online te bestellen. Met de vele geuren en merken is het toch wel fijn om eerst even te ruiken. Als je in de stad loopt is het natuurlijk fijn als je even een winkel binnen kan lopen om die nieuwe geur even te testen, of om eens even andere producten te bekijken.

Bron: Etos.nl op 2 januari 2023

Wasparfum ook online bij Etos verkrijgbaar?

Als we de website van Etos bekijken kunnen we helaas geen wasparfum vinden. De wasparfums zijn dus niet online verkrijgbaar. Tijdens het zoeken op de website komen we wel de wasmiddelen van Seepje en HG tegen, net als de wasverzachter en schoonmaakmiddelen.

Hoe vind je een Etos verkooppunt die wasparfum verkoopt?

Er zijn al diverse Etos filialen die wasparfum verkopen. Als je bijvoorbeeld op de website van wasparfum.nl kijkt tussen de verkooppunten kun je in de tool goed zien waar alle wasparfum verkocht wordt.

Welk merken verkoopt Etos

In de diverse filialen van Etos zijn wel wasparfums verkrijgbaar. Op het moment van schrijven (december 2022) heeft Etos de Wasparfums van Il Bucato di Adele en Le Essenze di Elda in de schappen. Op de website van Il Bucato di Adele en Wasparfum.nl zijn alle verkooppunten uitgelicht.

Wasparfum Diamante bij Etos

De geur van 2022 is toch zeker wel Diamante van Le Essenze di Elda. Deze populaire wasparfum is ook verkrijgbaar bij diverse filialen van Etos. Dus wil je deze geur eerst even ruiken voordat je het gaat aanschaffen? Controleer dan even of jou Etos in de buurt ook wasparfum verkoopt.

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *